MEHLE, d.o.o., je licencirana agencija za posredovanje u prometu nekretnina, upisana u Registar posrednika u prometu nekretnina u Republici Hrvatskoj, Rješenjem Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, UP/I-330-01/22-01/480, dana 03. listopada 2022. godine.

Policu osiguranja za profesionalnu odgovornost iz obavljanja djelatnosti posredovanja u prometu nekretnina sklopili smo s osiguravajućim društvom Adriatic osiguranje, d.d., Zagreb.

Posredujemo kod:

  • prodaje, kupnje i iznajmljivanja stanova, poslovnih prostora, građevinskih zemljišta, turističkih objekata te drugih vrsta nekretnina
  • investicijskih projekata

Naše klijente savjetujemo kod odabira adekvatnih nekretnina, nudimo im pravno savjetovanje, pripremu predugovora kao i kupoprodajnih ugovora, ugovora o najmu i zakupu te ostalo od upisa predbilježbe do uknjižbe vlasništva na ime kupca.

Također nudimo usluge uknjižbe nekretnina u katastar, pomoć kod pridobivanja uporabnih dozvola, energetskih certifikata, mišljenja i nalaza vještaka građevinske struke, prijepise sa starog na novog potrošača vode, struje, telefona te upravitelja.

Temeljem EU potvrda koje nam je izdala Hrvatska gospodarska komora, tvrtki MEHLE, d.o.o., je omogućeno obavljanje djelatnosti posredovanja u prometu nekretnina u Republici Sloveniji, Austriji, Njemačkoj, Italiji i Španjolskoj. U suradnji s našim inozemnim partnerima, možemo Vam ponuditi usluge posredovanja i savjetovati kod odabira adekvatnih nekretnina i u navedenim državama.

Ukoliko nemate dovoljno sredstava za kupnju odabrane nekretnine, uz pomoć naših vanjskih partnera, možemo Vam ponuditi pomoć i pronaći adekvatnu uslugu i u kreditnom posredovanju.

Slobodno nam se obratite za savjet, naše usluge ćemo obaviti kvalitetno i profesionalno kroz potpuno personaliziran odnos, poštujući načelo savjesti i poštenja. Vaša pravna sigurnost nam je na prvom mjestu.