MIŠLJENJA POLAZNIKA OSNOVNE OBUKE ZA MEDIJATORA!

Borjana Jovanović Bengin, odvjetnica iz Rijeke

Kontinuirano širenje znanja, poznanstava i iskustva u želji za svakodnevnim rastom nužno je kako bi posao kojim se bavim bio izuzetan. Sve navedeno omogućava bolje shvaćanje želja i ciljeva klijenata i time pružanje kvalitetnije i personaliziranije usluge.

Zahvalna sam dragoj i nevjerojatno sposobnoj ženi i prijateljici Tanja Mehle, mag. iur. što mi je pružila priliku sudjelovati u obuci za medijatora pri MEHLE d.o.o. Centru za mirenje “Instituciji za mirenje”, na svom znanju koje je nesebično podijelila sa mnom i na stvaranju novih poznanstava s grupom predivnih i različitih ljudi.

Veliko hvala Marko Irsic na trudu, razumijevanju, neumornom odgovaranju na sva pitanja, praktičnim primjerima i vježbama te Vladimir Taksic na obrazovanju u području emocionalne inteligencije.

Hvala i svim članovima naše vesele i znatiželjne grupe na svim znanjima koja smo međusobno podijelili i razmijenili.

Izuzetno sam zahvalna na vrijednim spoznajama koje sam stekla o mirnom rješavanju sporova jer sam uvjerena da će mi to omogućiti pružanje odvjetničkih usluga na način koji je efikasniji za moje klijente jer omogućava rješavanje sporova na brži način, uz istovremeno pružanje podrške, razumijevanja i zadovoljstva koje zaslužuju.

Veselim se svim novim nadolazećim edukacijama i novim znanjima koja dolaze s njima!

Borjana Bengin

Nataša Uzelac, Agent posredovanja u prometu nekretnina, Oaza, agencija za posredovanje u prometu nekretnina, Rijeka

Poštovana Tanja,
Zahvaljujem Vam se što ste nam u Rijeci omogućili savršenu edukaciju i osposobili nas vještinama kako biti neutralan i nepristran Medijator.
Srdacan pozdrav
Nataša Uzelac

Spomenka Mičetić, mag. oec.

Draga Tanja,

Bilo je nezaboravno iskustvo prisustvovati Obuci za medijatore i stjecati znanja i vještine o ovoj nadasve humanoj disciplini! Posebna mi je čast i zadovoljstvo što sam bila dio prve grupe polaznika tvoje prve edukacije u Rijeci. Vrlo inspirativna edukacija o konstruktivnom rješavanju konflikta gdje problemi postaju prilika za zajednički uspjeh i dobre međuljudske odnose u budućnosti.

Vjerujem da ćemo stečenim znanjem i vještinama koje ćemo stalno usavršavati i razvijati pomoći mnogima u rješavanju njihovih problema kao i razvoju ove humane djelatnosti u našem društvu!

Spomenka Mičetić

dr. sc. Vladimir Takšić, profesor emeritus na Sveučilištu u Rijeci, dobitnik Nagrade za životno djelo Zaklade Sveučilišta u Rijeci, priznati predavač u području emocionalne inteligencije

Čast mi je bila i zahvalan sam Tanji Mehle da sam bio sudionik prve skupine u obuci za medijatore u Rijeci. Stekao sam puno novih znanja i vještina kroz predavanja, primjere iz prakse, ali i vježbe. Mala, ali odabrana grupa je pokazala kako se kreira ugodna i poticajna atmosfera u kojoj se uz pozitivnu atmosferu može puno više naučiti. Kako smo svi zaključili, stečene kompetencije će nam pomoći kako u profesionalnom, tako i u osobnom životu. Preporuka svim zainteresiranima!

Vlado Takšić