ODRŽALI SMO EDUKACIJU ZA MEDIJATORE, 21. SVIBNJA U RIJECI NA TEMU “ISKUSTVA IZ OBITELJSKE MEDIJACIJE I UTJECAJ EMOCIONALNE INTELIGENCIJE U MIRNOM RJEŠAVANJU SPOROVA”

Zahvaljujem se polaznicima edukacije koji nisu došli samo iz Rijeke, nego i iz Splita, Pule, Poreča, Rovinja, Zagreba i Novigrada.

Posebno se zahvaljujem i izuzetnim predavačima, dr. sc. Ines Majnarić (spec. klinički psiholog, upisana i u Registar obiteljskih medijatora, dugogodišnja obiteljska medijatorica, sudjelovala u više stotina obiteljskih medijacija) i dr. sc. Vladimiru Takšiću (profesor emeritus, dipl. psiholog, dobitnik Nagrade za životno djelo Zaklade Sveučilišta u Rijeci, priznati predavač u području emocionalne inteligencije), koji su bili jednom rječju rečeno, “fenomenalni”.

Posebno mi je bilo zadovoljstvo biti u društvu registriranih medijatora te razmijeniti iskustva u provođenju postupaka medijacije. Predivno je bilo osjetiti da smo pravi Tim.

Posebna zahvala ide Centru za mirno rješavanje sporova, www.cmrs.hr koji je bio organizator edukacije u suradnji sa našim Centrom za mirenje “Institucija za mirenje”.

Unaprijed se veselim novim edukacijama kao i novim susretima sa medijatorima.

Tanja Mehle, Predsjednica Centra za mirenje “Institucija za mirenje”